Őszi vitaminpótlás Felnőtteknek

Támogasd meg a szervezetedet vitaminokkal, ásványi anyagokkal még a téli megfázásos időszak előtt! 

Szerezd be most 10%-os kedvezménnyel a VitalityMax jászberényi és szolnoki üzleteiben vagy a weboldalunkon!
Salus-Floradix Immune Support:
Gyógynövényes szirup D-, C-, B12-, B6-vitaminokkal, szelénnel, cinkkel és echinaceát tartalmazó gyógynövénykivonattal az immunrendszer normál működéséhez.
myCosmofood-Immoon Fuel:
Legyél ellenálló a fertőzésekkel szemben!
16 remek növényből álló sokrétű gyümölcs-és zöldségkristály (nem csak) a felnőttek szervezetének ellenálló képességéért!
GAL-Multivitamin-30adag:
A GAL Multivitamin termékünket a legújabb kutatások fényében fejlesztettük ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget, hogy minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmazzon, nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk.
Ahol előnyös, a vitaminok és ásványok részben organikus termesztésből származó (bio) gyógy- és fűszernövények kivonatából származnak.
myCosmofood-Sport Star:
Növeld a sportteljesítményedet! 12 remek növényből álló sokrétű gyümölcs- és zöldségkristály a sportolók és aktív életet élők szervezetének támogatására!
A Sport Star különösen gazdag A,B,C,E,G vitaminokban és ásványi anyagokban (vas, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, cink, foszfor, mangán, lítium, kobalt).
Magas az antioxidáns tartalma. Tartalmaz még esszenciális zsírsavakat, pektint, antocianint, kvercetint, keratinoidot és flavonoidokat is.
5100 Jászberény, Kossuth Lajos út 23.
5000 Szolnok, Baross u. 2.
Az akció a már kedvezményes vitaminokra nem vonatkozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük